4/5

Petrol Petrol 7133 София: Стамболийски

Бензиностанция на самообслужване
България
София , 1373
рест. Вагона зад Рамстор
0:00 - 24:00

В брой ПОС терминал DKV


Google Maps Навигация   0885220425


  Цени на горивата

Гориво Цена
Бензин А95 2,57 лв./л
Diesel Pro Force 2,57 лв./л
100 eXXtra Force 2,99 лв./л
последно обновяване 16:05 21.07.2024
ГРЕШНИ ЦЕНИ ?

  Промоции (1)

С карта Клуб Грифон може да заредите Бензин А95 за 2,50лв./л
В режим на самообслужване отстъпката е постоянна - 3ст./л за бензин и дизел и 6ст./л за Green Force и 100 Exxtra Force


  Снимки (3)


  Коментари (21)

Konstantin Mladenov

Нямаше 0 звезди, и за това е една. Принципно съм фен на бензиностанцията, но в последно време ми писната от неподдръжката ѝ. Първо, дава постоянна грешка при обработката на картата за отстъпка, налага се да се връщам отначало на операцията поне десет пъти, докато я приеме. Тъкмо успяваш и изненада, не работи пост терминала и можеш само кеш. ОК, вадиш колкото пари имаш в джоба и се посочва една игра на нерви......ти пускаш банкнота, машината ти я връща, ти я пускаш, тя я връща и така трийсетина пъти. И накрая, от желание за пълен резервоар, зареждаш за колкото пари приеме тъпата машина. Ем, сори, дадох ѝ шанс.

Konstantin Mladenov , 07.05.2024 (Fuelo)
Svetoslav Alexandrov

Аз от години съм фен на бензиностнации на обслужване и от скоро ползвам само този петрол. Както и в други държави за да напълните колата до горе, въвеждате по-голяма сума 150-200 лева, след което от сметката ви ще бъде взета точната сума на транзакцията, няма нищо страшно и притиснително. Спрямо екото това в посока затвора тук може да се спре от двете страни на колонките и да не се налага да дърпаш мъркучите и да те вали.

Svetoslav Alexandrov , 20.12.2023 (Fuelo)
Konstantin Mladenov

Огнян вероятно има предвид, че не работи палчето, което позволява да оставиш пистолета да зарежда самостоятело без да го държиш. Но това не може да доведе до преливане на резервоара. Блокировката си работи, просто не можеш да оставиш пистолета да зарежда сам, а трябва да го държиш.

Konstantin Mladenov , 03.08.2023 (Fuelo)
Vladislav Todorov

Много съм доволен. При възможност, зареждам само там.

Vladislav Todorov , 18.07.2023 (Google Places)
Симеон Димитров

Всеки път зареждам догоре и мога да потвърдя, че пистолетът има блокировка и щраква. Резервоарът не ми прелива.

Симеон Димитров , 09.05.2023 (Fuelo)
Огнян Любенов

Цената в момента е супер. Както казаха преди мен, въвеждаш по-голяма сума, зареждаш до горе, и системата си блокира толкова, за колкото си заредил. Проблемът е, че и на двата пистолета за 95 не им работи заключването, и рискувате да прелее ако сипвате съвсем догоре.

Огнян Любенов , 02.02.2023 (Fuelo)
Konstantin Mladenov

Зареждането "до горе" става като изберете да зареждате за определена сума пари, а не зареждане за определени литри. Въвеждате по-голяма сума от тази, която би ви стигнала за пълен резервоар и избирате плащане с банкова карта. Когато приключите със зареждането системата блокира само сумата на реалното зареждане. И не че вече има смисъл, тъй като отстъпка 0.25 лв вече няма, но няма как да искаш отстъпка на обект на самообслужване, на който няма на кой да си дадеш малкия талон ?

Konstantin Mladenov , 15.01.2023 (Fuelo)
Богдан Витанов

На бензиностанциите на самообслужване на Петрол НЕ се прилага държавната отстъпка от 0,25лв !!!Неправилно е обявено в таблицата с цените им в сайта ви под адреса и навигацията.Не са длъжни да дават 25ст. но е подвеждаща информацията!!!!

Богдан Витанов , 27.11.2022 (Fuelo)
Vasil Valchev

Не мога да заредя колата "до горе". Не приема карти "VivaClub"

Vasil Valchev , 15.03.2022 (Google Places)
Marin Chanev

Единствено не ми харесва, че няма възможност да напълня резервоара до горе, а трябва да мисля, какво количество би се събрало.

Marin Chanev , 12.02.2022 (Google Places)
Марио Георгиев

За предпочитане е плащането с карта тъй като машините често не приемат банкноти или ги определят неправилно а след това е голяма разправия как можете да си върнете парите също така машината не връща ресто а бележки които са валидни определено време и се губят лесно и са неудобни. Случва се автомата отвреме на време да не работи но като цяло не е лоша бензиностанция и идеята е супер. Само да се оправят недостатъците и е топ

Марио Георгиев , 12.02.2022 (Google Places)
diffER

Искаше ми се да опитам тази бензиностанция, тъй като цените са ниски, но останах разочарован - в пиков час след 18ч. я посетих - пистолетът не пускаше, а на апарата след известно чакане, изписа, че не работи...

diffER , 21.01.2021 (Fuelo)
VIHREN KIRCHEV

Не зареждам гориво оттук, защото цените им са височки, но все пак това е първата бензиностанция, която си спомням още от дете. Сега е с терминал на самообслужване. През соц-а наблизо на булеварда имаше колонка на стоянката за таксита, от която човек можеше да си извика такси по разговорна уредба. Тогава такситата бяха още марка "Варшава", а трамваите бяха тъмно червени на цвят, вътре с дървени седалки, с месингов обков и с плъзгащи се врати.

VIHREN KIRCHEV , 09.11.2020 (Google Places)
Валентин Иванов

Рядко работи

Валентин Иванов , 04.11.2020 (Google Places)
Александър Маринов


Александър Маринов , 20.09.2020 (Google Places)
Stanislav Stefanov


Stanislav Stefanov , 21.08.2020 (Google Places)
ivan simeonov


ivan simeonov , 27.05.2019 (Google Places)
Vihren Kirchev

Не зареждам гориво оттук, защото цените им са височки, но все пак това е първата бензиностанция, която си спомням още от дете. Сега е с терминал на самообслужване. През соц-а наблизо на булеварда имаше колонка на стоянката за таксита, от която човек можеше да си извика такси по разговорна уредба. Тогава такситата бяха още марка "Варшава", а трамваите бяха тъмно червени на цвят, вътре с дървени седалки, с месингов обков и с плъзгащи се врати.

Vihren Kirchev , 23.03.2019 (Google Places)
Димитър Кръстанов


Димитър Кръстанов , 22.02.2019 (Google Places)
Ivelin Dochev


Ivelin Dochev , 10.09.2018 (Google Places)
Покажи всички коментари

  Добавете коментар

За да добавите коментар трябва да влезете във своя профил

съобщете за неточност

други бензиностанции

Fuelo полага всички усилия предоставената информация за цените и бензиностанциите да бъде вярна към момента на публикуването й, но не гарантира актуалността на тази информация. Публикуваната информация не трябва да се използва при вземане на решения. Fuelo не носи отговорност за каквито и да било действия, предприети въз основа на публикуваната в сайта информация.