Save&Drive

Save&Drive Save&Drive

Всеки ден от 7 до 11 ч. до 31.01.22 г., можеш да зареждаш на всички OMV бензиностанции бензин и дизел с отстъпки 7 стотинки на литър със своята Save&

За притежателите на карта Save&Drive
Валидна безсрочно
Важи в 184 бензиностанции
Организатор ОМВ България ООД
Официална страница: https://www.omv.bg/bg-bg/filling-stations/save-drive/aktivni-promotzii-s-karta-save-i-drive

Описание на промоцията:
Картата Save&Drive Ви дава възможност да участвате в промоции от програмата Save&Drive, в рамките на които да получавате различни отстъпки при зареждане с бензин или дизел и заплащане в брой или с банкова карта (ако друго не е изрично обявено от OMV).

Зареждай горивата OMV MaxxMotion всеки ден, по всяко време, с още по-голяма отстъпка – 15 стотинки за MaxxMotion 100 и MaxxMotion Diesel и 12 стотинки за MaxxMotion Super95.
Възползвай се от отстъпката всеки ден в периода 01.12 – 31.01.2022 г. с активна Save&Drive карта.

- MaxxMotion Diesel - 0,15 лв./л.
- MaxxMotion 100 - 0,15 лв./л.
- Smart MaxMotion A95 - 0,12 лв./л.

Условия:
Карта Save&Drive ще може да се използва само един път в рамките на 12 часа в една и съща OMV бензиностанция и в три различни OMV бензиностанции в рамките на 24 часа. Картата Save&Drive е валидна в OMV бензиностанциите в България за период от 1 година, считано от датата на активирането. При една покупка може да се използва само една карта Save&Drive. Валидността на всички карти или група от карти може да бъде удължена по преценка на OMV България по допълнително обявени критерии. Картата се деактивира без предизвестие, ако не се използва за период от 3 месеца. Повече информация за получаване и използване на карта Save&Drive може да получите от пълните и актуални Общи условия за участие в програмата Save&Drive, които може да намерите в OMV бензиностанциите и тук, както и от допълнителните условия за участие в програмата Save&Drive, които ще бъдат обявявани от ОМВ в OMV бензиностанциите и на интернет страницата www.omv.bg, при провеждане на всяка отделна кампания за тази цел.