ClubSmart

ClubSmart ClubSmart

Зареди в Shell с до 7 ст./л отстъпка за горива Shell

За притежателите на карта ClubSmart
Валидна безсрочно
Важи в 103 бензиностанции
Организатор Shell България ЕАД
Официална страница: https://www.shell.bg/motorists/offers-and-competitions/dflp-fueldiscount.html
Важно: За всеки зареден с отстъпка литър Ви се отнема по 1 ClubSmart точка.

Описание на промоцията:
Пътувайте добре и спестявайте в Shell.
- 7 ст./л за горивата Shell V-Power
- 5 ст./л за горивата Shell FuelSave

Само трябва да заредите и предоставите Вашата физическа или дигитална ClubSmart карта на касата преди плащане. За всеки зареден с отстъпка литър Ви се отнема по 1 ClubSmart точка.

В същото време за зареденото гориво събирате нови ClubSmart точки, като за висококачествените горива Shell V-Power получавате повече точки.

Точките можете да използвате отново, за да зареждате с отстъпка или да се възползвате от множеството предложения в програма ClubSmart.

Условия:
Нямате ClubSmart карта?
Служителите в търговските комплекси Shell ще Ви издадат ClubSmart карта на място в обектите ни напълно безплатно. За да можете да се възползвате от отстъпката от горивата и другите предимства на ClubSmart, e необходимо само да регистрирате своята карта онлайн.

Освен това можете да създадете бързо и удобно дигитална карта от Вашия смартфон навсякъде и по всяко време.

Изтеглете приложението Shell, направете си регистрация и ако се съгласите да получавате персонализирани предложения, ще получите и бонус 250 ClubSmart точки за „Добре дошъл“.

Докато зареждате, Вие събирате ClubSmart точки:

1 точка/л за горивата Shell FuelSave 95 & Diesel и Shell AutoGas
2 точки/л за горивата Shell V-Power 95 & Diesel
5 точки/л за Shell V-Power Racing
Получавате двойни точки в неделя при зареждане на премиум горивата Shell: 4 точки/л за горивата Shell V-Power 95 & Diesel и 10 точки/л за Shell V-Power Racing.

Офертата за отстъпка срещу обмяна на 1 точка на литър е валидна във всички търговски комплекси Shell в България с изключение на Shell Перник и Shell Хасково Орфей. Отстъпката не може да се комбинира с други отстъпки на горива и при плащане с горивни карти.