ClubSmart

ClubSmart ClubSmart

Ако си член на ClubSmart, сега получаваш от Shell отстъпка от 15 ст./л при зареждане с нашите най-добри горива Shell V-Power.

За притежателите на карта ClubSmart
Валидна безсрочно
Важи в 106 бензиностанции
Организатор Shell България ЕАД
Официална страница: https://www.shell.bg/motorists/offers-and-competitions/clubsmart-offers.html
Важно: За всеки зареден с отстъпка литър Ви се отнема по 1 ClubSmart точка.

Описание на промоцията:
В Shell държим на лоялните си клиенти, затова винаги когато си на път с Shell ClubSmart, приятните емоции те очакват зад всеки ъгъл.
С Shell ClubSmart карта получавате точки с всяко зареждане на гориво или покупка в търговски комплекси Shell. С тях можеш да платиш цялата си сметка или част от нея, да се възползваш от електронни ваучери за покупка от нашите партньори или да ги обемниш за подаръци от търговски комплекс Shell.
Твоята Shell ClubSmart карта ти осигурява отстъпки при зареждане с горивата Shell, както и специални предложения за Shell Café продукти и продукти в магазина.
И не само това. Всяка неделя получаваш двойни ClubSmart точки за всеки литър заредено гориво Shell V-Power. А в приложението Shell те очакват персонални оферти и още бонус точки.

Условия:
Нямаш ClubSmart карта?

Изтегли приложението Shell, създай дигитална ClubSmart карта и ако се съгласиш да получаваш персонализирани предложения, ще получиш и бонус 250 ClubSmart точки за „Добре дошъл“. Научи повече за програмата на https://www.clubsmart.shell.bg/